Ring Ring

Waar Biobite natuurlijk gezonde en lekkere voeding aanbied bundelen wij graag onze krachten met initiatieven die bewegen stimuleren. Een organisatie die dit op geweldige wijze doet is Ring Ring, wat zij doen lees je hieronder:

 

''Fietsen zorgt voor een ‘triple win’ voor mens, natuur, architectuur, onze maatschappij en onze ‘spirit’. Fietsen maakt gelukkig, geeft je vrijheid en je beleeft soms zomaar de mooiste momenten onderweg naar werk, familie of activiteit. Een kick voor niks! Ring-Ring® is een dienst die het gebruik van de fiets stimuleert door aan Fkm’s (fietskilometers) regelrechte voordelen te koppelen. En wel vanuit vier partijen: ondernemers, werkgevers, steden en (zorg)verzekeraars. Ik + Ik + Ik is samen WIJ. Met elkaar zorgen we voor een mooi, gezond en schoon Nederland. Download de app en doe mee!''

 

Naast de app zijn zij ook partner van evenementen als Hilversum Fietst, dit zijn evenementen waar op locatie fietsen wordt gepromoot. Houdt de kanalen van Ring Ring goed in de gaten en kom de volgende keer langs gefietst voor een Biobite en een praatje!

BioBite Nederland BV

KVK 61075957

IBAN NL90TRIO0197923232

BTW NL854194733B01

Vegan BIO Certificaat  

Contact Susanne de Raaij E biobite@biobite.nl M 06 519 92 994