Happy Spirit Days

Verassingspakket!!

Als partner van Happy Spirit Days mogen wij niet
alleen 15 x 2 kaarten weggeven. Deze actie loopt via onze Facebook, dus ga snel naar onze pagina. Maar dat is niet alles! Ook de
eerste 100 bezoekers die voor 9:30 komen krijgen
een gratis Biobite aanbieding. En als dat nog niet genoeg was krijgt ook elke 30ste boeker krijgt een gratis Biobite verassingspakket!

 

Happy spirit days  

Het Happy Spirit Days festival is een charmant boetiekfestival waar wij elk jaar met smart op zitten te wachten. Op deze prachtige dagen kan je kennis maken (of je juist verder verdiepen) in de wereld van filosofie, yoga, meditatie, mindfulness, muziek, healthy food en nog veel meer. Happy Spirit Days zorgt voor mooie en bijzondere ervaringen in kleine groepen maar altijd met aandacht voor het individu. Op dit festival is alles aanwezig voor een gebalanceerd leven. Er is inspiratie voor hart en hoofd op te doen, maar altijd down to earth. Dit betekent niet dat dit een festival voor gevorderden is. Integendeel. Juist als een keertje kennis wilt maken met meditatie, yoga, filosofie, mindfulness, muziek of gezonde voeding is dit een geweldige kans.

Wij kijken er heel erg naar uit om jou te ontmoeten bij onze Biobite krachtkoek stand! 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BioBite Nederland BV

KVK 61075957

IBAN NL90TRIO0197923232

BTW NL854194733B01

Vegan BIO Certificaat  

Contact Susanne de Raaij E biobite@biobite.nl M 06 519 92 994