Jaarlijkse Biobite evenementen

Onze Biobite krachtkoek is niet alleen in de winkels te vinden, wij zijn namelijk ook elk jaar op een aantal prachtige festivals, beurzen en andere evenementen te vinden. 

Wij vinden een gezond en gebalanceerd leven super belangrijk, wij willen dat dan ook graag uitdragen en promoten. Daarom vinden wij het geweldig dat wij op een aantal evenementen mogen staan om niet alleen ons product te promoten maar ook een gezonde levensstijl. Hieronder vind je een overzicht van alle evenementen waar wij aanwezig zijn, door op de naam te klikken vind je meer informatie!

 

Happy Spirit Days

Een charmant boetiek festival in Blaricum met onder andere meditatie, yoga, filosofie, mindfulness, muziek of gezonde voeding op het programma.

 

 

 

 

 

Ring Ring

Ring-Ring® is een dienst die het gebruik van de fiets stimuleert door aan Fkm’s (fietskilometers) regelrechte voordelen te koppelen. Daarnaast zijn zij regelmatig partner bij evenementen om fietsen te promoten

 

Better Health Event

Better Health event is een jaarlijks evenement omtrent gezond(er) leven met elk jaar een nieuw thema, gehouden in Amsterdam. Dit jaar is het thema: Plantaardig.

 

Nationale gezondheidsbeurs

 De Nationale Gezondheidsbeurs is het evenement rondom een gezonde lifestyle. In de Utrechtse jaarbeurs vind je ieder jaar sprekers en workshops omtrent super veel verschillende onderwerpen.

 

BioBite Nederland BV

KVK 61075957

IBAN NL90TRIO0197923232

BTW NL854194733B01

Vegan BIO Certificaat  

Contact Susanne de Raaij E biobite@biobite.nl M 06 519 92 994