18 mei fiets werk dag

Nationale Fiets naar je Werk Dag 

 

Op 18 mei 2017 fiets heel Nederland naar het werk tijdens de Nationale Fiets naar je Werk dag. Spaar dan meteen ook jouw gerede kilometer in de Ring-Ring Cycle Velo Love Bike Fiets​  en verzilver je gereden kilometer in de Biobite webshop. 

 

Tijdens de 11e editie stimuleren we zoveel mogelijk mensen om op de fiets naar het werk te gaan. Om te ervaren hoe het is om fit en energiek op het werk te verschijnen. Aangemoedigd en geënthousiasmeerd door collega's, die ook op 18 mei a.s. op de fiets naar het werk gaan. 

Deelnemers fietsen niet voor niets

Deelnemers stappen op 18 mei niet voor niets op de fiets! Onder alle geregistreerde deelnemers wordt er een fiets t.w.v. € 749,- verlootJe mag zelf het merk, type, kleur en de framemaat uitkiezen. De keuze is reuze, zeg maar! 

Meld je aan en win een fiets naar keuze!
 
 

En met je deelname steun je ook nog eens .....

......de Hartstichting! De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten en maakt wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten mogelijk. En dat is nog steeds nodig! Gelukkig overleven steeds meer mensen een hart- of vaatziekte door een snellere diagnose en een betere behandeling. Maar er is een grote groep patiënten met hartfalen bijgekomen. Onderzoek doen blijft noodzakelijk om te werken aan oplossingen om hart- en vaatziekten eerder te herkennen en beter te behandelen. 

Hartstichting Fiets naar je Werk Dag

Deelnemers aan de Nationale Fiets naar je Werk Dag hoeven zelf niet te doneren aan de Hartstichting. Nationale Fiets Projecten zorgt voor deze donatie. Hoe meer deelnemers aan de Nationale Fiets naar je Werk Dag meedoen, hoe hoger het te doneren bedrag. Zelf doneren hoeft niet, maar mag natuurlijk wel. Kijk op www.hartstichting.nl

Werkgevers: Maak van de Nationale Fiets naar je Werk Dag een succes!

Het is mogelijk om de speciale FNJWD poster te downloaden, waarmee u uw medewerkers kunt enthousiasmeren voor de Nationale Fiets naar je Werk Dag op donderdag 18 mei.

Het zou natuurlijk fantastisch zijn wanneer werkgevers de Nationale Fiets naar je Werk Dag massaal aangrijpen om medewerkers te motiveren om deze dag naar het werk te fietsen. In de aanloop naar 18 mei zullen wij acties van werkgevers met u delen via deze site. Dus heeft u leuke ideeën om de Nationale Fiets naar je Werk Dag te promoten of onder de aandacht te brengen, en wilt u deze met ons delen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra prijzen op social media!

Volg de Nationale Fiets naar je Werk Dag op Twitter en Facebook. Hier plaatsen we regelmatig nieuwtjes, weetjes en acties over fietsen in het algemeen en fietsen naar het werk in het bijzonder! Daarnaast kun je er nog extra prijzen winnen ook. Zo zijn er jaarboeken van Route.nl te winnen maar ook fietscomputers, fietsbonnen en meer!   

BioBite Nederland BV

KVK 61075957

IBAN NL90TRIO0197923232

BTW NL854194733B01

Vegan BIO Certificaat  

Contact Susanne de Raaij E biobite@biobite.nl M 06 519 92 994